trouwkaarten

Trouwkaart met labels

 

Deze leuke trouwkaart is heel erg populair. Het is een beetje een stoere kaart, en ook heel feestelijk door de lampjesslinger. Door gebruik te maken van verschillende lettertypes krijg je een trendy trouwkaart. Daarbij zie je een roze daggastenkaartje en een kraftlook labeltje. Hoe maak je nu zelf zo’n setje van je trouwkaart?

 

 

Allereerst open je de trouwkaart in de ontwerptool. Je kunt dan jullie namen en de locaties allemaal zelf aanpassen. Zorg ervoor dat de teksten en jullie namen mooi uitgelijnd zijn. Heb je lange namen, maak dat gewoon het lettertype wat kleiner. Dat geldt ook voor de teksten naast het hartje. Maak de regels allemaal even lang voor een mooi en rustig resultaat. Je kunt bij deze kaart een algemene trouwkaart maken met alle gegevens van jullie dag, en op de kleine labels een uitnodiging voor de dag- en avondgasten apart.

Onder de trouwkaart vind je bijpassende producten zoals de daggastenkaartjes en stickers. Open het daggastenkaartje en pas de gegevens van jullie trouwdag aan. Sla de kaarten op in je account. Wil je er ook zo’n leuk smal kraftlook label bij? Open dan de labels kraftlook kaart en zet er een uitnodigingstekst, leuke quote of jullie namen op. Deze kaart heeft 7 labels en moet je zelf nog even snijden thuis. Wil je dat wij nog even meekijken met de uitlijning en teksten, bel of mail onze klantenservice dan even.

Bestel dan alle kaarten via de shop. Maak thuis gaatjes in de kaarten en doe er een leuk jute touw omheen. Je zult veel leuke reacties krijgen op deze kaart!

trouw32405

Plaats een reactie